Barnrummet

Fotokudde


En mycket personlig och uppskattad gåva eller inredningsdetalj. Välj ditt eget foto och få det fastsytt på en härlig kudde tillsammans med fina spetsar och band. Kudden sys i matchande nyanser. Kuddfodralet är avtagbart och därmed tvättbart i 40 grader. Finns i 2 storlekar och levereras utan innerkudde! Namn och födelsedata går att få på kudden och blir en underbar gåva till det lilla barnet att ha som minne.Pris: Liten kudde (30*30 cm) 249:-
Stor kudde (40*40 cm) 299:-


Ramstäcke/Lapptäcke

Underbart täcke till vaggan, barnvagnen eller den lilla sängen. Ramstäcket är unikt och är ett lapptäcke med olika kända ramsor eller barnvisor på tex "Imse vimse", "När trollmor har lagt de elva små trollen", "Peller Plutt" eller "En nyckelpiga jag har i handen". En fin gåva som kan växa med barnet och bli ett fint minne.Täcket finns i två storlekar. (Litet täcke ca 50*70 cm, passar till vagn eller vagga och 92*126 cm som passar spjälsäng eller växa säng). Baksidan är fleecefodrad för att vara varm och mjuk.


Det stora täcket har 9 olika ramsor och det lilla 8.
Täcket är tvättbart i 40 grader!

Pris: Litet täcke från 500:-
Stort täcke från 750:-


RamskuddeKudde som matchar fint ihop med ramstäcket. Kul detalj att inreda med i barnrummet. Finns i storlekarna 30*30 cm och 40*40 cm. Finns att få med baksida i fleece eller tyg. Tål tvätt i 40 grader!


Välj med eller utan ramsor (3-5 stycken ramsor eller annan text! Tex namn ochj födelsedatum i mitten och ramsor vid sidan om) och med eller utan tryckta djur. Levereras utan innekudde.

Pris: Liten kudde 199:- 
Stor kudde 249:-Vimplar

Vimplarna är 12 cm breda upptill och ca 17 cm långa och vändsydda (inga synliga sömmar och samma tyg på båda sidor)
 

Pris: 21 kr/vimpel.

Tex:
En vimpelrad med 8 vimplar (ca 150 cm lång) kostar168:-
En vimpelrad med 10 vimplar kostar 210:- KronkuddarKronkudde med namn eller valfri text (tex Prinsessa, älskad från första stund etc). Kudden är ca 30 cm bred och ca 25 cm hög. Enfärgad baksida i fleece eller tyg.Pris: 160:- inklusive valfri text

Kronor
Kronor att hänga på väggen i barnrummet eller varför inte ovanför spjälsängen? Välj en fin text du tycker passar ditt barn och det blir en otroligt fin detalj till det lilla barnets rum eller säng. Kronorna finns att beställa i många färger och mönster såsom rosa, blå, grön etc. (Se tygprover)

Välj din egen text eller ditt barns namn.Förslag på texter: "Nu i ro, slumra in", "Prinsessa", "Prins", Älskad från första stund", Godnatt, min skatt", "Sov gott". Kronan är ca 20 cm bred och 19 cm hög. Snöre eller sidenband för upphängning.

Pris: 89:- inklusive text och valfritt tyg.

Ängla-hjärtan

Änglahjärtanen är ca 20 cm långa och finns att få med antingen snöre eller sidenband som upphängning. Hjärtanen är perfekta gåvor eller underbara att hänga som dekoration på väggen med ett fint budskap såsom "Kärlek", "Lycka" eller "Drömmar".


Pris: 80:-Hjärtan

Hjärtan med sidenband eller snöre för upphängning. Hjärtanen är ca 20 cm långa utan upphängsningsbandet och är underbara att ha hemma som prydnad eller att ge bort som present till någon man tycker om. Hjärtanen kan beställas med valfri text och valfritt tyg.


Förslag på texter på hjärtanen är "Sötnos", "Busfrö", "Prinsessa", "Prins", "Kärlek", "Älskad", "Drömmar", "Lycka" eller kanske namnet på någon du tycker om?


Pris: 65:-inklusive valfri text.


Nappåsar

En perfekt förvaring för barnets små nappar som lätt annars kommer bort! Går att få i valfritt tyg och med eller utan text samt även tryck av apa eller lejon i guld eller silver om så önskas. Påsen är ca 20 cm hög och 14 cm bred och har ett matchande snöre för att dra igen påsen och även som upphängning om man vill hänga den vid sängen. En kul och fin detalj i barnrummet!Pris: 79:- inklusive valfri text
Självklart går det att få en påse uppsydd i andra storlekar också, maila i så fall för prisförslag!


Lamm


Lamm sytt efter mönster av Tone Finnanger. Lammet är sytt i vit, beige eller svart frotté och har ett ett hjärta av tyg på magen där det om så önskas går att ha en liten text. Insidan av öronen har samma tyg som hjärtat. En rosett av bast finns knutet om halsen och går att ta bort om så önskas.


Lammet är ca 25 cm högt och underbart att ha som dekoration i barnrummet eller en perfekt gåva till ett litet barn!

Pris: litet 250:- inklusive valfri text, stort lamm (ca 40 cm) 300:- inklusive valfri text