tisdag 7 oktober 2014

Sångpåsar till kampanjpris!


De flesta barn tycker om att om att sjunga och älskar att ta upp och stoppa ner saker ur påsar och väskor. Med sångpåsen får ditt barn chansen att träna på sånger och språk på ett roligt sätt.

Sångpåsen innehåller 5 sånger. Du väljer själv vilka sånger du sjunger med hjälp av de små ärtfyllda kuddarna och dess bilder. Givetvis är det bara fantasin som sätter stopp för vilka sånger det lilla barnet sjunger med hjälp av kuddarna. Många av dem innehåller små detaljer så titta noga på dem och upptäck nya visor och sånger att sjunga utifrån dem.


Sångpåsen är 37 cm hög och 24 cm bred och rymmer många små sångkuddar. Förutom de fem som ingår går det att köpa till fler om så önskas.

Själva sångpåsen är tvättbar i 60 grader. De små sångkuddarna är fyllda med torkade ärtor för att kännas sköna att ta i. De tål att tuggas på, men rekommenderas inte att tvätta i maskin utan torkas av med en våt trasa vid behov.

Dessa fem sånger ingår som grunden till sångpåsen. Det finns många fler att välja på här att köpa till, allt efter vilka sånger man vill sjunga med barnet. Förslag till sånger att sjunga med dem är "blinka lilla stjärna", "krokodilen i bilen", "små grodorna", "tänk om jag hade en liten liten apa" och "en liten båt".
Just nu har trollating.se kampanjpris på sångpåsar! De kostar fram till 19:e oktober 175:-/styck (och då ingår de fem grundsångerna på bilden ovan). Ordinarie pris är 225:-. Gäller så långt lagret räcker och enbart färdigsydda påsar. 
 Dessa påsar är perfekta dop och namngivningsgåvor eller varför inte passa på att införskaffa julklapparna redan nu???
Gå in på www.trollating.se och beställ din sångpåse redan idag!
 
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar