onsdag 4 maj 2011

Kalasdags

I söndags var det dags för älskade lilla Trollan att gå på sitt andra riktiga barnkalas. Det första var på busfabriken och då var mamma där som back up, denna gången var det kalas ensam. Pirrigt, spännande och ååååååh så skoj! Det har varit nedräkning länge eftersom det är bästa kompisen som fyllt år. Prinsesskalas. Jajemen! Här är vår älskade prinsessa på väg till slottet för kalas. Var tog tiden vägen???




Paket ska födelsedagsbarnet givetvis ha! Och ett eget hjärta som får pryda paketet:) Vad som finns i? Kläder så klart! Trollan valde tyget till singoallaklänningen och så tyckte vi att det passade fint till med ett par blå byxor. Somrigt kändes det när vi sydde det. Men var tog värmen sen vägen???


En vidareutveckling på singoallan till Trollan, men är inte nöjd än. Tycker det är svårt i halslinningen. Får inte riktigt till det. Ska prova med en infodring nästa gång... Hur gör ni?

Tyg till klänning ur gömmorna. Mönster eget i strl 110/116. Blått bomullstyg från stoff och stil till byxorna samt spets från Zannaz. Eget mönster även till byxorna i strl 110.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar