måndag 6 augusti 2012

Semestern är slut för den här gången...

... men redan nästa vecka går det på halvfart igen. Trollan har blivit så stor att förskoletiden tar slut nu. En sista vecka blir det på bästa förskolan innan skolverksamheten tar vid. Dock börjar inte skolan förrän 22:e, och även om hon har rätt till fritidsplats från nästa vecka och vi ska skola in denna så kände vi när scheman lämnades in i april att det vore bra att vara ledig innan. Få en mjukstart. Så denna vecka jobbas det för fullt, och nästa vecka lite grann. 
Fyra härliga veckor har vi varit lediga tillsammans jag och barnen. Men som egen är man ju egentligen inte riktigt ledig, så lite har jag allt fått till. Däremot har inte tiden att blogga prioriterats. Men här kommer lite bilder på en del av det som ändå gjorts. En del (såsom mollybyxorna och bebissetet) är faktiskt bloggade! men lammen som syddes i sommarstugan är det inte. 

 Ett litet lamm i svart med gröna öron och hjärta samt texten Busfrö. Finns till försäljning i shopen
Litet svart lamm med ljusblå detaljer och texten Prins. Finns även det i shopen. 
 Ett litet cremefärgat lamm med rosa detaljer och texten sötnos. Trollan ville absolut att det skulle vara rosa, så då fick det bli det! Själv håller hon på att sy ett likadant. Duktiga Trolleri. Detta finns dock till försäljning här
Ett stort lamm blev även det till i sommarstugan. En beställning till en liten Victor. Så det har fått åka iväg på posten tillsammans med kläderna nedanför. 
Charlie Kanin fick se dagens ljus. Tycker han blev jättecharmig! Han finns här om någon är intresserad. 

Lavendelpåsar och ljuscylindrar har färdigställts efter att ha legat utklippta läääääng. Allt för länge. 
 Men nu så! Shopen är även uppdaterade med dessa. 
 Hoodie och byxa i taxar med turkose mudd. Victor på ryggen. 


 Och så slutligen en par grodbyxor, även dem skickades till lilla Victor nu under semestern. 
Visst är det konstigt. Jag tycker inte jag hunnit sy någonting på semester, men faktiskt, det har blivit en hel del. För det ligger faktiskt en hel hög med kläder som ska läggas in i Trollans garderob inför skolstarten. De bloggar jag om i nästa inlägg!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar